Post by befefurubbning on Feb 8, 2022 0:37:46 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Ljubezen
Cooking Yummy-Restaurant Game Pelihalli esn
Tako zanimivo
neverjetna igra zing zing
Všeč mi je ta igra, vendar veliko oglasov
Zelo zabavna igra, všeč mi je!!!
Všeč mi je igra, vendar si želim, da bi lahko hitreje nadgradil naprave
dobro
Predstavljajte si, da kupujete diamante, ki se nikoli ne dodajo! ZA TEJ IGRO NI ZAPRAVLJAJTE SVOJEGA ČASA! se kar naprej ugaša. Želim povračilo.
Zelo dobra igra
Sovražiti.
Hitro je, a ne prehitro. To je dobra igra za igranje in kurjenje časa lol.
Zabavna igra le tako naprej!
NTUChanbran/$5000🤔😐🤨😑😓😥😫😭😭😭
Čudovit način uživanja v prostem času.
Nisem prejel plačane igre gemsi je poslal podporo po e-pošti z dokazilom o nakupu. Še nisem slišal od njih.
Veliko zabave in izzivov!!!
Zabavno je, če imate radi hitre igre, ki vas lahko vznemirijo. Kar tudi storim, zato priporočam, če vas zanima biti kuhar/natakarica. Ta igra ima tudi res kul izboljšave. Če jih pravilno uporabljate, se lahko v bistvu sprostite na težjih ravneh.
Zabavno in zasvojenost. Za zabavo ni treba plačati
Igral sem vse kuharske igre. To je daleč NAJBOLJŠI na spletu. Omejeni oglasi, odlična grafika in res zabavno. Hvala vam!
Dal bi 5 zvezdic, a se mi je telefon pokvaril in izbrisal igro. Bil sem v 3. restavraciji in ker ne moreš shraniti napredka igre na facebooku je izbrisal vse, kar sem imel. Ne bom več igral
Lepa 👍 igra
Jaz in moj vnuk obožujeva to igro. Oba rada kuhava in pripravljava nove jedi. Če to storite, potem je to igra za vas. 😍🥰🤗
Izgubil sem ves napredek, ker sem moral odstraniti. Bil sem tako daleč, da sem izgubil ves svoj napredek. Ne začenjam znova. Ponovno odstranjevanje.
V zadnjem času ne morem dostopati do igre, ker Googlove aplikacije ne delujejo pravilno.
Super zabavno, ne morem nehati igrati 💓
NAJBOLJŠA KUHARSKA IGRA KADAR !!!!
Hvala, ker ste ustvarili kuharsko igro, ki res omogoča starejšim osebam, da se igrajo, ne da bi se do zdaj preveč trudili (ki imajo težave z očmi). V 3. restavraciji naj ima samo čebula na kebobi rumeno ali vijolično. (Pravkar sem prišel do njih.) Obožujem vsako minuto tega! Upam, da bo tako tudi ostalo, saj je super tudi za prve mlade igralce. Videli bomo, ali bo ta igra ostala brezplačna za igranje brez plačila, ko to ni možnost za toliko ljudi. Kar tako naprej, razvijalci! Jaz ljubim to igro!
Zabavna igra, ki povzroča odvisnost!
Pripravljen na naslednji korak Všeč mi je ta igra
Prišel sem do nivoja sladice in tiramisu kar naprej gori, tako da ne morem prehoditi ravni. Kakšna škoda. Do sedaj sem užival. Končno sem prešel to raven in zdaj ni več restavracij... kdaj bo posodobljen??? Zdaj moram poiskati drugo igro in se ne bom nikoli več vrnil k njej.
Veliko zabave.
Všeč mi je igra, vendar ne morejo naložiti novih restavracij
odlična igra.. odličen ubijalec časa.. lepa grafika in igra
Res sem užival v tej igri, vendar postaja vse težja in morda me bo na koncu povzročila malo tesnobe 😟, posodobil bom pozneje..
Zasvojenost, zabava in delam 💰!
Odlična igra, samo ne zame kot igre z počasnejšim tempom
Star Warfare2:Payback Arkādes spēles wcnw
Odpadna igra na svetu, ko to vidim
Super igra Všeč mi je ta igra
Res je zanimivo. Želim si, da bi bila posodobitev po stopnji francoske obnovitve
Ta igra mi pomaga tako vesel
Nenehno piše, da je 7. restavracija v gradnji in res sem užival v tej igri. Pripravljen za odstranitev☹
Prosim, kdaj bodo odprte faze v gradnji